Elsbeth de Ruiter studeerde met een eervolle vermelding af aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht in de richting Computer Art & Animation. Daarna volgde zij nog een MA-programma Interactive Multimedia, geaccrediteerd door de Royal College of Arts in Londen.

Na haar afstuderen een periode in dienst te zijn geweest bij een bureau  voor audiovisuele communicatie, richtte zij een eigen vormgeversbureau op. Na een aantal jaar voornamelijk in opdracht werken, besloot Elsbeth zich meer te richten op werk dat tegemoetkomt aan haar onderzoeksdrift: autonoom werk, tekeningen en boeken.

Elsbeth heeft altijd een project onder handen, projecten waar jaren aan gewerkt wordt. Het zijn eigenlijk onderzoeksprojecten: Wat is tijd? Hoe verhouden wij ons tot dat wat om ons heen is? Geografie. Natuurkunde. Filosofie. Wat is landschap?  Ik voel me een tekenaar maar kan ik ook schilderen? Beeldexperimenten. Taal.

Uiteindelijk mondt dit onderzoeken onregelmatig en bij tijd en wijle uit in een boek met prenten.

Wat kan ik voor je doen?

Een ontwerp voor je huisstijl, je website, de opmaak van een brochure, concept/tekst/vormgeving van je boek, een illustratie ín je boek, een tekening aan je muur, een tekening óp je muur of wat jij dan ook voor je ziet.

Als ik iets voor je kan betekenen, laat het me weten.

Skills

Audiovisual design (leaders, bumpers, graphics etc.) 100%
Print (offset and digital) 100%
Digital design (websites, newsletters etc.) 100%
Photoshop 100%
Illustrator 100%
InDesign 100%
After Effects 100%
Traditonal drawing and animation techniques 100%

Voeg je koptekst hier toe

Een ontwerp voor je huisstijl, je website, de opmaak van een brochure, concept/tekst/vormgeving van je boek, een illustratie ín je boek, een tekening aan je muur, een tekening óp je muur of wat jij dan ook voor je ziet. Als ik iets voor je kan betekenen, laat het me weten!

Our team

ElsbethdeRuiter

Elsbeth de Ruiter

designer

Maroesja van Vliet

ontwerper

Maroesja van Vliet

ontwerper

Maroesja van Vliet

ontwerper